hypnosehelpt

Blog van Integrale Hypnotherapeute Ans Franken, EMDR, Regressie therapie, transactionele analyse, NLP

Bevallen onder hypnose

Een reactie plaatsen

BEVALLEN ONDER HYPNOSE

 

Bevallen onder hypnose bij de verbinding. Hoe gaat dat wat ga je leren/afleren.

Wat maakt een bevalling zo bijzonder, het is een begin van een nieuw leven voor moeder, kind

en vader. Soms kan een bevalling niet zo verlopen zoals je het graag zou willen dan kan er een trauma ontstaan voor moeder kind en ook de vader.

 

Waar werkje naar toe bij de verbinding dat het wel een bijzondere ervaring wordt zodat je er altijd van kan nagenieten. Belangrijk is je angst te laten varen je focussen op je doel wat je wil bereiken n.l. je baby in je handen houden.

 

Doormiddel van zelfhypnose en NLP ga ik je leren jou beperkende overtuigingen te veranderen of te herkaderen. Ook werken wij aan pijn reductie je leert je ademhaling te reguleren als dat nodig mocht zijn. Ook ontspanningsoefeningen ga ik je leren. Dat is in zijn geheel nodig om de bevalling zo moeiteloos en ontspannen te laten verlopen.

 

Als je er behoefte aan hebt kunnen we ook contact leggen met het ongeboren kind om er zodoende al een betere band met het kindje te hebben als het geboorte proces zich aankondigt.

Het is natuurlijk heel belangrijk om al een goede band met het ongeboren kind te hebben vaak wordt er gedacht dat het kind nog niets mee krijgt van de wereld buiten de baarmoeder maar niets is minder waar. Een kind wat liefde voelt al vanuit de baarmoeder zal dat onbewust zijn hele leven met zich mee dragen. Als je besluit om naar de verbinding te komen neem dan zeker je partner mee.

 

Je kan een zwangerschap en bevalling vanuit verschillend invalshoeken benaderen.

 

Ik wil hier een invalshoek belichten vanuit de reïncarnatie  gedachte.

De conceptie staat voor verbinden.

Zwangerschap staat voor vormen.

Bevallen staat voor loslaten.

 

conceptie

Als men er vanuit mag gaan, dat een kindje de ouders uitkiest hoe gaat dat dan in zijn werk.

Bij de ouders dragen een energie met zich mee dat kunnen zijn stemmingen en emoties overtuigen kort samen gevat noemt men dit ook wel (karma)kortom hoe sta je opdat moment van conceptie in het leven.

Nu op deze stemmingen en emoties en het karma wat het kindje zelf mee brengt, dat het beste overeenkomen met de ouders haakt een kindje (zieltje) aan.

Het gelijke trekt het gelijke aan.

 

Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap groeit het kindje uit naar een volledig mens tijdens dit proces komen alle emoties die het kindje waarneemt rechtstreeks ongefilterd bij hem of haar binnen. Hoe dat vorm gaat krijgen is afhankelijk van het Karma van kindje. Ook karma is veranderlijk en altijd in beweging.

 

Bevalling

Bevallen staat voor loslaten, tijdens de zwangerschap ontwikkeld zich een kindje dat na negen

maanden losgelaten moet worden. Bevallen is de eerste stap van het loslaten van het kindje. Zo zullen er tijden het leven van het kindje nog vele stapjes en stappen van loslaten volgen.Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s